Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Le musée du Louvre/To μουσείο του Λούβρου.

Bonjour à tous !
Το μουσείο του Λούβρου κάνει μια προσπάθεια κατά τη διάρκεια της καραντίνας, να γνωρίσει στους μικρούς σε ηλικία ψηφιακούς επισκέπτες του τον πλούτο των συλλογών του, φέρνοντας την τέχνη στο σπίτι του καθενός μέσα από διάφορες πρωτοβουλίες. Οι εκδόσεις Gründ συμμετέχουν σ'αυτή την προσπάθεια διαθέτοντας δωρεάν στο διαδίκτυο μέχρι τις 11 Μάη, το άλμπουμ για παιδιά "Mon premier imagier" το οποίο είναι αφορμή για να εμπλακούν σε διάφορες δραστηριότητες.
Ξεφυλλίστε λοιπόν το άλμπουμ εδώ ,και επιχειρήστε να απαντήσετε στην εργασία εδώ βάζοντας στην αρχή το όνομά σας το αρχικό του επωνύμου σας και το τμήμα σας.Στη συνέχεια κάνετε την άσκηση με τίτλο "Λούβρος ζωγραφική γλυπτική διακοσμητικές τέχνες" με αφορμή το άλμπουμ που γνωρίσατε την οποία θα βρείτε εδώ. Αν απαντάτε σωστά βγαίνει η απάντηση, όμως κι εγώ με τη σειρά μου θα ανοίξω το περιεχόμενο για να μπορείτε να δείτε τις σωστές απαντήσεις την επόμενη Πέμπτη.
Γεια σας αγαπημένα μου παιδάκια και..bonne continuation,καλή συνέχεια.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
M.K
Ενημέρωση
Παιδιά ο σύνδεσμος με τη δεύτερη άσκηση είναι μέσα από την πλατφόρμα e -me του Υπουργείου όπου και την έχω δημιουργήσει η οποία φαίνεται πιθανότατα λόγω αναβάθμισης να μην λειτουργεί αυτήν τη στιγμή (Πέμπτη 7 Μάη και ώρα 11.45). Πιστεύω ότι το πρόβλημα θα αποκατασταθεί...οπότε ξαναμπείτε όποτε μπορέσετε ξανά για να τσεκάρετε.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου